Kids&Us Illa

3, 2, 1... obrim inscripcions per les Cool Off 2020!

Publicat 28/02/2020 per Kids&Us Illa

Ja tenim a punt les inscripcions a les nostres colònies d’estiu Cool Off 2020! A partir del proper dilluns2 de març, activarem la plataforma d’inscripcionsper la propera edició de les Cool Off.

Què són les Cool Off?

Cool Off by Kids&Us són colònies d’estiu en anglès, adreçades als alumnes de Kids&Us de 7 a 13 anys, que estiguin matriculats als cursos de Marcia fins a Fairy Tales 2. Aquests campaments estan pensats perquè els nens i les nenes gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense necessitat de sortir a l’estranger. En un entorn incomparable i acompanyats de monitors expertes, els vostres fills viuran aventures màgiques, especialment pensades i dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us.

L’objectiu d’aquestes colònies és que els nens i les nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i en un context de diversió.

Coneixem la Índia

Durant les Cool Off 2020 ens endinsarem en la cultura de la Índia. Descobrirem la diversitat d’una terra mítica, des dels seus antics monuments i temples fins a les ciutats modernes i súper concorregudes. El departament pedagògic de Kids&Us ha previst una setmana de jocs, activitats i excursions fantàstiques, que faran que sembli que estem a la Índia!

Ja podeu anar triant data i destí

Com a novetat, aquest any afegim un torn nou a la casa de colònies El Molí de la Riera, de manera que cobrim completament la primera part de les vacances escolars, des de finals de juny i tot el mes de juliol.

A continuació us en detallem els torns previstos per aquest any perquè trieu la opció que millor s’adapti a les vostres necessitats, i els vostres fills puguin gaudir amb una experiència divertida, didàctica i d’immersió lingüística 100% en anglès.

El Molí de la Riera – Catalunya

  • 1r torn: del 21 al 27 de juny
  • 2n torn: del 28 de juny al 4 de juliol
  • 3r torn: del 5 a l’11 de juliol
  • 4t torn: del 12 al 18 de juliol
  • 5è torn: del 19 al 25 de juliol
  • 6è torn: del 26 de juliol a l’1 d’agost

Les places seran assignades per rigorós ordre d’inscripció i, si és necessari, s’obrirà llista d’espera a mida que es vagin completant els torns.

Per més informació i inscripcions podeu visitar la pàgina web de Cool Off.

Compartiu-ho >